Hey,

Gisteren liep ik mijn eerste 800 van het seizoen op de Belgacom Flansers Indoor. Eerst zat ik in reeks 2 van het na-programma. Maar uiteindelijk mocht ik toch mee in de eerste reeks starten. Er ging gelopen worden voor een tijd rond de 1'48"00. Ik moest dus gewoon proberen te volgen en dan zien waar ik kon uitkomen. Ik zou om 17.10u lopen dus om 16.00u arriveerde ik in Gent. Mijn vriendin kwam ook voor de eerste keer mee kijken, net op zo'n groot evenement. Het opwarmen verliep vlot , al had ik wel stress met al die toppers zo voor jou. Kevin en Jonathan Borlee liepen 15 min. voor mij een 600m!
Ondanks de stress had ik toch heel veel zin in mijn eerste 800m!
Opwarming gedaan en ik was er klaar voor. We begaven ons naar de start. Ik startte in baan 1. De start was goed en ik kon achteraan de groep aanpikken. Er werd snel gelopen, want ze wilden 51' doorkomen aan de 400m! Na 400m moest ik wat lossen op de groep en in de 3de ronde verloor ik veel meters. Met nog 200m te gaan versnelde ik, want ik had nog wat over. Uiteindelijk kon ik nog 1 iemand op het einde inhalen en liep zo naar een nieuw PR: 1'52"56 !!
Ik was heel tevreden, want deze tijd had ik niet verwacht. Met deze tijd kom ik 2de op de nationale ranglijsten te staan en brak ik het provinciaal record en clubrecord. De eersten van de reeks (2 Fransmannen) liepen 1'48 .
Het was een heel ervaring om met deze toppers te mogen meelopen, en ben zeer tevreden over mij eerste 800m. Filmpje komt later bij 'videos' !
Op naar volgende week: 800m BK AC !

Groeten,

Joren