Hey,
Vandaag liep ik mijn eerste indoor wedstrijd op het Vlaams Kampieonschap alle categoriën! Zoals ik al aankondigde ging ik hier de 400m lopen. Mijn broer Jente liep ook de 400m. Samen vertrokken we dus naar Gent waar de reeksen plaatsvonden om 13.20u. Ik begon met de opwarming en voelde me redelijk goed. Tijdens de opwarming kwam ik te weten dat ik in dezelfde reeks zat als mijn broer, hij in baan 6, ik in baan 4! Ik had er zin in! De versnellingen verliepen ook vlot en toen was het tijd voor naar de oproepkamer te gaan. Nog een laatste contact met mijn trainer Nathan en ik was er klaar voor. De eerste reeks was gelopen en toen was het aan ons. Ik had wat problemen om mijn blok goed te zetten en voelde me niet goed zitten in mijn blok. Ik nam geen risico's met de start en moest dus was goed maken. Met het naar binnenkomen na 150 meter kwam ik in 3de positie, achter Jente. Nu moest ik gewoon volgen. De laatste 50 meter had kon ik geen extra versnelling meer zetten en werd dus 3de in 50.47! In totaal werd ik 11de. Ben tevreden over deze tijd, want heb niet specifiek getraind voor de 400m!
Nathan en Hans waren tevreden over de wedstrijd en tijd! Dank aan diegene
die erbij waren om te supporteren!  Nu op naar mijn eerste 800m!
 
Hey,
Nu ben ik al 2 weken intensief aan het trainen. De trainingen verlopen goed en er worden goede tijden gelopen. Ik wil vooral mijn trainingsmakker Brecht Bertels al bedanken om dat ik deze goede trainingen met hem kan doen. De trainers blijven me ook steeds steunen en de sfeer in onze groep is heel goed. Lane Two blijft positief groeien op alle vlakken!
Ook mijn eerste indoor wedstrijd komt er stilaan aan. Op 30 januari doe ik mee aan het Vlaams Kampioenschap alle categoriën. Hier ga ik een 400m lopen. Ik weet niet welke tijd ik al mag verwachten, want heb alleen nog maar basis getraind. Ik ben nu terug vertrokken en moet gewoon blijven werken en volhouden.

Groeten
 
Hey,
Na een lange tijd niet op mijn site gezeten te hebben ben ik nu terug. Vanaf nu kunnen jullie me weer goed opvolgen. Ik heb een mindere periode achter de rug, dit had te maken met school, liefde, mentaliteit enzovoort. Ik ben nu 1ste jaars junior en vanaf nu begint het allemaal een beetje. Ik heb 1 groot doel dit seizoen en dat is me kwalificeren voor het EK Junioren dat deze zomer plaatsvindt in Tallinn (Estland). Ik wil dit jaar dus alles op de 800m zetten, want ik moet een limiet van 1'49"82 lopen. Ook de tijd op mijn 400m wil ik verbeteren. Om deze doelen te halen zal ik goed moeten trainen en mijn trainingen goed moeten kunnen combineren met mijn school. 2011 is net begonnen en voor mij is dit ook een beetje een nieuwe start, want ik ga er alles aan doen om mijn doelen te behalen.
Ik wil al zeker mijn trainer Nathan Kahan en mede begeleiders Hans Lamberts en Jozef Kahan bedanken voor het vetrouwen die ze in mij hebben.

Groeten,
Joren