Hey,
Na een lange tijd niet op mijn site gezeten te hebben ben ik nu terug. Vanaf nu kunnen jullie me weer goed opvolgen. Ik heb een mindere periode achter de rug, dit had te maken met school, liefde, mentaliteit enzovoort. Ik ben nu 1ste jaars junior en vanaf nu begint het allemaal een beetje. Ik heb 1 groot doel dit seizoen en dat is me kwalificeren voor het EK Junioren dat deze zomer plaatsvindt in Tallinn (Estland). Ik wil dit jaar dus alles op de 800m zetten, want ik moet een limiet van 1'49"82 lopen. Ook de tijd op mijn 400m wil ik verbeteren. Om deze doelen te halen zal ik goed moeten trainen en mijn trainingen goed moeten kunnen combineren met mijn school. 2011 is net begonnen en voor mij is dit ook een beetje een nieuwe start, want ik ga er alles aan doen om mijn doelen te behalen.
Ik wil al zeker mijn trainer Nathan Kahan en mede begeleiders Hans Lamberts en Jozef Kahan bedanken voor het vetrouwen die ze in mij hebben.

Groeten,
Joren


Paul Geluykens
2/4/2011 12:02:48 am

Ik duim voor jou, Joren.En wat die problemen betreft,vooral bij de liefde kan ik je helpen, ik heb zoveel jaren ervaring,kom bij mij maar raad vragen, stort je hart maar eens uit! :) Wishing you a selection for Talinn, P G

Reply



Leave a Reply.