Hey,

Stage

Van 18/04 tot 22/04 was ik met Lane Two op stage in Oostduinkerke.
De bedoeling was om hard en goed te trainen en dat is gelukt. Onder de stralende zon heb ik mooie trainingen  kunne afwerken. Na deze goede trainingen was ik klaar voor mijn eerste outdoor wedstrijd van het seizoen: Provinciaal Kampioenschap.

Ik wil de trainers bedanken voor de geweldige stage!

Provinciaal Kampioenschap
Dag 1:  zatderdag 23/04 Brasschaat
Vandaag ging ik deelnemen aan de 200m om mijn snelheid te testen.  Ik voelde nog wat vermoeidheid van de stage en ging wel zien wat er uit kwam. Ik starte in de snelste reeks in baan 6. Mijn start was dramatisch en het werd niet echt beter. Ik finishte als 5de in 23"59! Niet tevreden over de tijd en wedstrijd.

Dag 2: maandag 25/04 Herentals
Vandaag was het de 400m. Deze afstand ligt me al meer en verwachtte er dus veel van. Ik had al de hele dag stress en dit zorgde ervoor dat ik vermoeid en moe was. De opwarming verliep niet super en het gevoel zat ook niet goed.
Ik startte in baan 3 met voor mij Yann Bruylandts. Ik wist dat hij snel ging starten en dus moest ik gewoon volgen en er dan over gaan. Alles verliep goed tot de 300 meter en toen ging het licht uit. Mijn benen waren loodzwaar en ik geraakte niet meer vooruit. Ik won uiteindelijk nog wel in 50"27! Ik was provinciaal kampioen , maar helemaal niet tevreden over de tijd.

Volgende zondag 1 mei loop ik terug een 400m te Oordegem. Hopelijk loop ik hier onder mijn PR van 49"52!

Groeten





Leave a Reply.